Beyonce ja Jay-Z istuivat kansallislaulun ajan – videosta somekohu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vieroitushoidon jälkeen hiljalleen esiintymislavoille palannut Demi Moore sai tänä vuonna kunnian esittää Yhdysvaltojen kansallislaulun Super Bowl -tapahtumassa. Lovaton tulkintaa on ylistetty mediassa suurisanaisesti, ja laulu oli myös naiselle itselleen unelmien täyttymys.

Nyt sosiaalisessa mediassa on alkanut leviämään monia ihmetyttänyt videoleike, jolla nähdään supertähdet Beyonce ja Jay-Z. Twitterissä jaetulla videolla kuullaan miten Demi Lovato laulaa kansallislaulua, jota yleisö on noussut kuuntelemaan seisten. Beyonce, Jay-Z ja heidän tyttärensä Blue Ivy kuitenkin istuvat.

Beyonce ja Jay-Z ovat päättäneet kuunnella kansallislaulua istuen, mikä on saanut muut pöyristymään. Video on lähtenyt leviämään verkossa ja monet ovat ihmetelleet sitä minkä vuoksi megajulkkikset eivät osoita ollenkaan kunnioitusta isänmaalleen.