Jessica Simpsonin kauneusleikkaus pieleen – vietti 9 päivää sairaalassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja näyttelijä Jessica Simpson on kirjoittanut elämäkerran, joka kantaa nimeä Open Book. Nimensä mukaisesti kirjassa nainen kertoo avoimesti lapsuuden traumoistaan ja paljastaa myös yksityiskohtia hänen alkoholiongelmastaan.

Jessica Simpson on kirjanjulkaisukiertueella kertonut rehellisesti monista tapahtumista, joita hän ei ole aiemmin julkisesti käsitellyt. 39-vuotias tähti paljasti Daily Mail -sivuston mukaan myös sen, että hän kävi toisen lapsensa syntymän jälkeen vatsan kiristysleikkauksessa.

Nainen häpesi toisen lapsen syntymän jälkeen vatsaansa, jossa näkyi raskausarpia ja löysää ihoa. Simpson päätti käydä vatsan kiristysleikkauksessa, vaikka hänen oma lääkärinsä olikin sitä vastaan. Leikkauksen jälkeen hän ei ollut vieläkään tyytyväinen, minkä vuoksi hän suunnitteli heti perään toisen kiristysleikkauksen.

Toinen leikkaus ei mennyt hyvin. Nainen sai vakavan tulehduksen, minkä vuoksi hän joutui oksentamaan koko ajan. Lopulta toipuminen vaati yhdeksän sairaalapäivää. Nyt Jessica Simpson tuntee jälleen olonsa omaksi itsekseen, mutta myöntää, että leikkaus ei ikinä ollut vastaus hänen pään sisällä oleviin ongelmiinsa