Love Island -tähti julkaisi kuvan laihdutusprojektistaan – hurja muutos kolmessa vuodessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britannian Love Island -televisio-ohjelmaa kuvataan parhaillaan Etelä-Afrikassa Cape Townissa. Palkintorahoja mukana havittelemassa on myös kaunis sinkkunainen Shaughna Phillips, joka onkin varmasti kuumaa valuuttaa luksusvillassa.

25-vuotias Shaughna Phillips viihtyy tuoreimmissa Instagram-kuvissaan bikineissä, ja syystä. Nainen on tehnyt paljon töitä vartalonsa eteen ja pudottanut vuosien saatossa huomattavan määrän painoa ennen realityohjelmaan ilmoittautumista.

Shaughna Phillips on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvakollaasin, jossa nähdään miten nainen on poseerannut peilin edessä alusvaatteisillaan vuonna 2016, 2017 ja 2019. Nainen on hoikistunut kolmen vuoden aikana ja kertoo, että laihtuminen on ollut pitkäjänteisen johdonmukaisuuden eikä täydellisyyden lopputulos.

View this post on Instagram

Consistency, not perfection

A post shared by Shaughna Phillips (@shaughnaphillips) on

View this post on Instagram

🎀

A post shared by Shaughna Phillips (@shaughnaphillips) on