Hailey Bieber bikineissä rannalla – fanit riemastuivat kuumista poseerauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieber ja malli Hailey Baldwin ovat olleet jo toista vuotta naimisissa, ja samaan aikaan molemmat ovat tehneet tahoillaan menestyksekästä uraa. Justin nousi juuri listojen kärkeen uudella singlellään ja Hailey rekisteröi taannoin Bieber Beauty -tavaramerkin suunnittelemilleen tuotteille.

View this post on Instagram

@elleusa March 2020❣️

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Nyt Hailey on esitellyt upeaa bikinivartaloaan, jonka ansiosta hän nousi aikoinaan supermalliksi perheensä suosiollisella avustuksella. Nyt yllä nähtävät tuoreet kuvat julkaistaan Elle-lehdessä maaliskuussa 2020.

Amerikkalainen 22-vuotias Hailey Baldwin on nykyisin nimeltään Hailey Bieber. Hän on aiemmin rekisteröinyt Hailey Bieber -tavaramerkin. Parhaillaan hän suunnittelee omaa kosmetiikkasarjaa. Luonnollista kosmetiikkaa suosiva nainen tuo kaiketi markkinoille meikkejä tavallisten naisten arkikäyttöön. Hailey ja Justin Bieber eivät tehneet avioehtoa newyorkilaisella oikeustalolla avioituessaan.