Anna Abreu 30 vuotta! Kasvanut julkisuudessa teinistä naiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Anna Abreu täyttää tänään 30 vuotta. Nainen on ollut suomalaisten suosikkiartisti vuodesta 2007 saakka, kun hän osallistui Idols-laulukilpailuun. Hän käyttää nykyään taiteilijanimeä ABREU, mutta hänen siviilinimensä on muuttunut avioliiton mukana Anna Heiskariksi.

Kuva: Anna Abreu vuonna 2007.

Kuva: Anna Abreu vuonna 2009.

Kuva: Anna Abreu vuonna 2011.

ABREU tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla. Hänen viime vuoden lopulla julkaistu albumi Teipillä tai rakkaudella rikkoi nopeasti platinarajan ja se nousi ensimmäisellä listaviikollaan virallisen albumilistan sijalle kaksi.

Annalla on vahvasti portugalilaiset juuret. Hän on naimisissa lumilautailija Lauri Heiskarin kanssa. Nainen nähdään ensi kesänä suomalaisilla festivaaleilla, joista laulaja hehkuttaa etukäteen muun muassa Provinssia. Staran väki toivottaa antoisaa syntymäpäivää Annalle!