Leigh-Anne Pinnock poseerasi rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtye ei onnistunut nousemaan supersuosioon, mutta yhtyeen brunette kaunotar Leigh-Anne Pinnock jäi julkisuuteen.

Tyttöbändin kaunotar julkaisee itsestään nykyisin upeita kuvia sosiaalisessa mediassa, ja tällä kertaa hänet nähdään poseeraamassa seksikkäästi polvillaan rantavedessä valkoiset bikinit yllään. Tulikuuma poseeraus on saanut upean vastaanoton hänen faneiltaan.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music.