Poliisi järkyttyi ratsiansa tuloksista – hurjaa ylinopeutta koulun edustalla Espoossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin lauhan talven vaikuttaneen ihmisten liikennekäyttäytymiseen turmiollisesti. Poliisien mukaan ajokortteja on otettu pois kuljettajilta enemmän kuin koskaan ennen. Tammikuun aikana määrättiin 92 kuljettajaa ajokieltoon pelkästään Länsi-Uudellamaalla.

View this post on Instagram

#repost • @lupoliisi Hurjaa menoa talvisissa olosuhteissa! Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen 6.2.2020 aamupäivällä suorittaman liikenteenvalvonnan tulos Friisinkalliontiellä oli vähintäänkin hurja. Nopeusrajoitus koulun edustalla on 30 km/h. Kovin mitattu nopeus oli 80 km/h, josta kirjattiin törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen. Lisäksi kirjattiin 16 rangaistusvaatimusta ja 7 rikesakkomääräystä. Ei näin! #lupoliisi #liikenne #sakko #einäin #poliisi

A post shared by Suomen poliisi (@suomen_poliisi) on

Nyt Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on järjestänyt liikennevalvontaa Espoon Friisinkalliontiellä torstaina aamupäivällä 6. helmikuuta. Ratsia oli koulun edustalla, jossa on 30 kilometriä tunnissa oleva nopeusrajoitus. Poliisin mukaan autoilijoilla oli hurjaa menoa talvisissa olosuhteissa.

Kovin mitattu nopeus oli 80 km/h, josta kirjattiin törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen. Nopeus oli lähes kolme kertaa yli sallitun ja paikassa, jossa liikkuu runsaasti lapsia. Lisäksi poliisi kirjasi 16 rangaistusvaatimusta ja seitsemän rikesakkomääräystä.

Hurjaa menoa talvisissa olosuhteissa!Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen 6.2.2020 aamupäivällä suorittaman…

Publiée par Länsi-Uudenmaan poliisilaitos sur Jeudi 6 février 2020

Uusimmat