Poliisi järkyttyi ratsiansa tuloksista – hurjaa ylinopeutta koulun edustalla Espoossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin lauhan talven vaikuttaneen ihmisten liikennekäyttäytymiseen turmiollisesti. Poliisien mukaan ajokortteja on otettu pois kuljettajilta enemmän kuin koskaan ennen. Tammikuun aikana määrättiin 92 kuljettajaa ajokieltoon pelkästään Länsi-Uudellamaalla.

Nyt Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on järjestänyt liikennevalvontaa Espoon Friisinkalliontiellä torstaina aamupäivällä 6. helmikuuta. Ratsia oli koulun edustalla, jossa on 30 kilometriä tunnissa oleva nopeusrajoitus. Poliisin mukaan autoilijoilla oli hurjaa menoa talvisissa olosuhteissa.

Kovin mitattu nopeus oli 80 km/h, josta kirjattiin törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen. Nopeus oli lähes kolme kertaa yli sallitun ja paikassa, jossa liikkuu runsaasti lapsia. Lisäksi poliisi kirjasi 16 rangaistusvaatimusta ja seitsemän rikesakkomääräystä.

Hurjaa menoa talvisissa olosuhteissa!Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen 6.2.2020 aamupäivällä suorittaman…

Publiée par Länsi-Uudenmaan poliisilaitos sur Jeudi 6 février 2020