Sofia Belórf kommentoi syytteitään: ”No mulle tuskin tulee kakkua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitnessjulkkis Sofia Belórf on ollut viimeaikoina paljon uutisotsikoissa ollessaan syytettynä kahdesta rahanpesusta ja yhdestä huumausainerikoksesta. Syytteet liittyvät Suomen kaikkien aikojen laajimpaan huumausainerikokseen, jossa hänen avomiehensä Niko Ranta-aho on toinen pääsyytetyistä.

Nyt Sofia Belórf on kommentoinut syytteitä hänen omalla Instagram-kanavallaan. Belórf julkaisi itsestään näyttävän Dubaissa otetun kuvan, jossa hän nauttii merivedestä valkoiset bikinit yllään. Nainen kertoo, että olisi mielummin kuvan maisemissa kuin käräjillä. Samassa kuvatekstissä Belórf kertoo, että itseironia on ollut yksi keino selviytyä hänen tilanteessaan täysjärkisenä.

Kuvan alle ilmestyi nopeasti kommentteja. ”Ei pidä tehdä jekkuja jos ei kestä kakkua”, brunfeldtd-nimimerkki kirjoitti. ”No mulle tuskin tulee kakkua, varsinkin kun olen syytön… joten onneksi en ole tehnyt jekkuja”, Belórf vastasi.