Vogue Williams haluaa suuremmat rinnat – tätä mieltä on kauneusleikkauksista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue Williams on irlantilainen kirjailija ja malli. 34-vuotias nainen on nyt myös alkanut juontamaan omaa Plastic Surgery Undressed -televisiosarjaa, jossa hän tapaa ihmisiä, jotka ovat käyneet kauneusleikkauksissa tai harkitsevat niitä.

Vogue Williams kertoi, että hän on aina ajatellut, että voisi hankkia suuremmat rinnat. Nainen oli aina haaveillut isoista rinnoista siksi, että hänellä ei sellaisia luonnostaan ollut. Myöhemmin Williams on kuitenkin oppinut arvostamaan hänen hoikempaa ja sporttisempaa vartalotyyppiään.

Vogue Williams on oman ohjelmansa ja tapaamiensa ihmisten myötä oppinut sen, että omat ajatukset vartaloa ja ulkonäköä kohtaan harvemmin muuttuvat edes leikkauksen myötä. Nainen kertoi myös Daily Mail -sivuston mukaan kuulleensa niin paljon pieleen menneistä leikkauksista, ettei riskien vuoksi enää edes haluaisi harkita leikkaukseen menemistä pelkistä ulkonäkösyistä.