Jennifer Lopezin viimeiset minuutit ennen Super Bowl -esitystä – jännitys on käsinkosketeltavissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin kuningattaret Jennifer Lopez ja Shakira loistivat tänä vuonna 2020 Super Bowl -tapahtuman väliaikaesiintyjinä. Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan Super Bowl -loppuottelua seuraavat pelkästään Yhdysvalloissa miljoonat katsojat, minkä vuoksi esiintyjät janoavatkin kyseisen tapahtuman lavalle vaikka siitä ei olekaan luvassa rahallista palkkiota.

Nyt Jennifer Lopez on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa päästään kurkistamaan tunnelmia takahuoneen puolelle. Esitys on vaatinut paljon valmisteluja ja harjoittelua, minkä vuoksi minuutit ennen lavalle nousemista ovat melko latautuneet.

Tähden meikkiä, hiuksia ja asua viimeistellään vielä juuri ennen esityksen alkamista. Ennen esitystä Jennifer Lopez kokoaa vielä yhteen kaikki tanssijat, taustalaulajat ja lapsikuoron yhteistä rukoushetkeä varten.