Katie Price hehkuttaa – avioero Kieran Haylerista astuu vihdoin voimaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen glamourmalli Katie Price erosi entisestä aviomiehestään Kieran Haylerista kaksi vuotta sitten. Heidän avioeronsa ei ole kuitenkaan astunut voimaan. Nyt Katie Price ilmoittaa Instagramin tarinoissaan, että aikoo erota miehestä virallisesti muutaman päivän kuluessa.

Povipommi Katie Pricella ja Kieran Haylerilla on kaksi yhteistä lasta, kuusivuotias Jett ja viisivuotias Bunny. Katie Price toivottaa entiselle aviomiehelleen ja hänen uudelle tyttöystävälleen Michelle Pentecostille onnea liittoon. Katie Pricella on viiden vuoden pituinen lähestymiskielto Pentecostia kohtaan.

Katie Price yritti tänä vuonna saada Kieran Hayleria juhlimaan heidän yhteistä hääpäiväänsä, koska he eivät ole virallisesti eronneet. Mies ei suostunut. Price kirjoittaa, että ei koskaan luovu unelmasta saadakseen onnellisen ja satumaisen lopun myös omalle parisuhdehistoriallleen.