Brad Pitt voitti ensimmäisen henkilökohtaisen Oscar-palkinnon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Brad Pitt on voittanut ensimmäisen henkilökohtaisen Oscar-palkinnon miessivuosastaan elokuvasta Once Upon a Time in Hollywood. Hän on voittanut Oscar-palkinnon aiemmin 12 Years a Slave -elokuvan tuottajana toimiessaan.

Yli kolmen vuosikymmenen ajan näytellyt 56-vuotias Brad Pitt otti palkinnon vastaan onnellisena. Hän omisti palkintonsa Once Upon a Time in Hollywood -elokuvan ohjaajalle Quentin Tarantinolle. Pitt esitti Leonardo DiCaprion parasta ystävää 60-luvun loppuun sijoittuvassa elokuvassa.

Brad Pitt on ollut Oscar-ehdokkaana neljä kertaa aiemmin. Oscar-gaala järjestettiin 92. kerran Dolby-teatterissa Los Angelesissa. Once Upon a Time in Hollywood sai yhteensä kymmenen ehdokkuutta.