Demi Mooren treeni huvittaa: ”Minä vain ajattelen kuntoilua”

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Demi Moore tunnetaan hänen monista suurista elokuvarooleistaan. Poikkeuksellisen upealta nainen näytti Charlien enkelit -elokuvassa, jossa Demi Moore esitti pahaksi muuttunutta enkeliä. Elokuvaa varten nainen treenasi paljon ja muutti vartalonsa ulkonäön täysin.

57-vuotias Demi Moore muistelee elokuvarooliin valmistautumista Westman Atelier -kanavan julkaisemalla videolla, jossa Gucci Westman haastattelee häntä. Moore kertoo, että valmistautui todella huolellisesti Charlien enkeleitä varten ja treenaamisesta tuli lähes pakkomielle hänelle.

Demi Moore muokkasi roolia varten oman vartalonsa niin urheilulliseksi ja lihaksikkaaksi, että ei ollut enää itsekään tunnistaa itseään. Näyttelijä naurahti miettiessään hänen nykyistä treenaamistaan. Demi Moore kertookin, että hän pelkästään ajattelee kuntoilemista ja se riittää hänelle.

Tutkijat ovat saaneet selville, että pelkkä rankan kuntoilusuorituksen ajatteleminen muokkaa lihaksia ja estää niiden surkastumista sekä tekee niistä jopa vahvemmat. Tämän tutkimustuloksen valossa Mooren ajatustyö käykin jo pelkästä treenistä.