Emma Gaala oli JVG:n juhlaa – katso kuvakooste juhlista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden menestyneimpiä artisteja ja musiikkialan ammattilaisia palkittiin lauantaina Emma Gaalassa, jota vietettiin jo 34. kerran. Helsingin Hartwall Arenalla järjestetyn gaalan voitokkain oli JVG, joka pokkasi Emman peräti neljässä sarjassa.

Emma Gaala 2020, Kuva: Julius Konttinen
Emma Gaala 2020, Kuva: Julius Konttinen
Emma Gaala 2020, Lauri Tähkä, Kuva: Julius Konttinen

JVG voitti pystit Vuoden pop, Vuoden yhtye, Vuoden biisi ja Vuoden striimatuin kotimainen biisi -sarjoissa. Vuoden biisi oli Ikuinen vappu. Lauri Tähkä palkittiin kolmella Emmalla sarjoissa Vuoden iskelmä, Vuoden miessolisti ja Vuoden artisti. Vuoden naissolisti oli Ellinoora. Sunrise Avenue palkittiin Vienti-Emmalla.

Gaalassa nähtiin esiintymässä muun muassa Antti Tuisku, Anna Puu, Olavi Uusivirta, Samuli Putro, JVG, Lauri Tähkä, Chisu ja paluun tekevä Tehosekoitin. Suomen suurimman vuotuisen musiikkialan juhlagaalan järjestää Musiikkituottajat – IFPI Finland ry. Yleisöllä oli mahdollisuus vaikuttaa palkinnonsaajiin vuoden artisti/yhtye -ehdokassarjassa.

Emma Gaala 2020, Heikki Paasonen ja Antti Tuisku, Kuva: Julius Konttinen
Emma Gaala 2020, JVG, Kuva: Julius Konttinen
Emma Gaala 2020, Kuva: Julius Konttinen
Emma Gaala 2020, JVG Kuva: Julius Konttinen