Huippumalli paljasti parhaat poseeraukset – näin onnistut joka kuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen mallikaunotar Emily DiDonato on tullut tutuksi muun muassa Victoria’s Secretin alusvaatemallina ja Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. 28-vuotias DiDonato osaa poseeraamisen taidon ja haluaa nyt opettaa sen myös muille.

Emily Didonato pitää omaa videoblogiaan YouTubessa. Tuoreimmalla videollaan nainen haluaa jakaa hänen parhaat vinkkinsä siihen miten ihminen voi näyttää aina hyvältä valokuvissa. Kaunotar opastaa mitä kannattaa tehdä valokuvattavana ollessaan ja mitä tulisi välttää.

1. ValaistusEtsi luonnollista ulkoa tulevaa valoa ja ota sen edustalla kuva. Vältä alhaalta tulevaa valoa tai suoraan pään päältä tulevaa valoa.

2. Kultainen hetkiKuvaa silloin kun auringon valo on sävyltään lämpimin eli silloin kun se on laskemassa. Myös auringon nousut tarjoavat hyvän kuvausvalon.

3. PoseerausSeiso hyvässä ryhdissä ja yritä saada raajat näyttämään pitkiltä esimerkiksi asennossa, jossa toinen jalka on ojennettuna eteenpäin.

4. RekvisiittaKeksi käsille kuvassa jotain tekemistä. Pidä laukusta kiinni, venytä vaatettasi tai pidä esimerkiksi kahvimukia kädessä.

5. KäveleKävele kuvassa. Yleensä liike näyttää kuvassa hyvältä ja luo kuin itsestään luonnollisen poseerausasennon.

6. IlmeHarjoittele peilin edessä ilmeitä. Hymy ja nauraminen näyttävät kuvissa aina hyvältä.