Kristen Stewart avautui Robert Pattinsonista – olisi voinut mennä naimisiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twilight-elokuvista monille tunnetuksi tullut näyttelijä Kristen Stewart seurusteli vuosia hänen vastanäyttelijänsä Robert Pattinsonin kanssa. Pari tutustui ja rakastui Twilight-elokuvien kuvauksissa niin syvästi, että nainen kuvitteli jo miehen olevan hänen lopullinen kumppaninsa.

Robert Pattinsonista erottuaan Stewart on seurustellut lähinnä naisten kanssa. Hän kuitenkin muistelee Pattinsonia edelleen lämmöllä. 29-vuotias näyttelijä kertoi The Howard Stern Show -ohjelmassa vieraillessaan, että hänen ja Pattinsonin suhde oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Toimittaja uteli Kristen Stewartilta olisiko hän voinut mennä naimisiin Robert Pattinsonin kanssa. Näyttelijä yritti aluksi vältellä vastaamasta kysymykseen, mutta sanoi kuitenkin lopulta, että joka kerta hänen alkaessa seurustelemaan hän ajattelee, että kyseisen ihmisen kanssa hän tulee olemaan koko loppuelämänsä ajan. Vastaus oli siis myöntävä, mutta samalla nainen paljasti ajattelevansa näin myös mallikaunotar Stella Maxwellista.