Miss Suomi Lotta Hintsa evakuoitu vuorelta Pakistanissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Universum -kilpailuissa vuonna 2013 Moskovassa edustanut Lotta Hintsa on viime aikoina tehnyt mallintöiden lisäksi aluevalloituksia muun muassa vuorikiipeilyn saralla. Miss Suomi on poseerannut silmiähivelevän kauniissa mallikuvissa vuorenrinteillä. Nyt eteen on tullut vakavia ongelmia.

https://www.instagram.com/p/B8WGVXyBzM6/

Hintsa kertoo sosiaalisessa mediassa vuorikiipeilynsä päättyneen tällä kertaa ennenaikaisesti, koska hän itse ja retkikunnan muut jäsenet olivat sairastuneet. Lopulta Pakistanin ilmavoimat evakuoi ryhmän noin kuuden kilometrin korkeudelta vuorelta. Hintsa oli luonnollisesti pahoillaan tapahtuneesta, mutta katsoo kuitenkin jo eteen päin.

– Expedition over. Shit happens, please no apologies or pity, I’ve already got my sights on the next project, Lotta Hintsa kirjotti.

https://www.instagram.com/p/B7068Jrhnfi/

Samalla Lotta totesi, että oli evakuoitaessa edelleen toimintakykyinen sairastumisestaan huolimatta, vaikka päätyikin palaamaan vuorelta ilmavoimien helikopterilla. Huipun valloittamiseen hänellä ei olisi kuitenkaan ollut enää riittävästi voimia. Pelastusoperaation päätarkoitus oli pelastaa Hintsan kumppani Don, jolla todettiin myöhemmin keuhkokuume.