Jennifer Lopez säväyttävässä iltapuvussa Oscar-jatkoilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Jennifer Lopez loisti juuri lavalla miljoonayleisön todistaessa hänen esitystään Super Bowl -tapahtuman väliaikaesiintyjänä. Nyt nainen sädehti upeassa mekossaan elokuva-alan Oscars-gaalan jatkoilla.

Jennifer Lopez vaihtoi ylleen gaalan jatkoille todella näyttävän kimaltelevan iltapuvun, jossa oli sekä syvään uurrettu kaula-aukko että suuri halkio edessä. Halkio paljasti naisen treenatut jalat yläreiteen saakka. 50-vuotias Lopez on ollut jatkoilla juhlatuulella ja siteerannut kuvatekstissään omia laulun sanojaan: ”Dance the night away, live your life and stay young on the floor”.

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez nähdään uudessa Hustlers – Korkojen kera -draamaelokuvassa, joka tuli elokuvateattereihin Suomessa viime vuoden lopulla. Elokuva kertoo strippiklubin työntekijöistä, minkä vuoksi Lopezin tuli opetella hallitsemaan tankotanssin salat melko lyhyessä ajassa.

Instagram / Jennifer Lopez