Heidin iltapuku säväyttää – rinnat kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien veteraaniosastoa jo nykyisin edustava Heidi Klum on jo lopettanut varsinaisen aktiiviuransa, mutta poseeraa kuitenkin edelleen paitsi sosiaalisessa mediassa välillä myös mainoksissa. Viime kesänä hän avioitui upeissa satuhäissä.

View this post on Instagram

#VFOscars 🌟

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Tällä kertaa Heidi on poseerannut Vanity Fairin maailmankuuluissa Oscar-juhlissa silmiähivelevän upeassa hopeanhohtoisessa iltapuvussa, joka korosti erityisesti takavuosien supermallin povea. Omassa kuvassaan Heidin käsi onkin hakeutunut peittämään asunsa paljastamaa kaula-aukkoa.

View this post on Instagram

About last night ….. 🤪 #oscars

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Taannoin paljastui, että räppäri Drake oli aikoinaan pyytänyt treffeille supermalli Heidi Klumia. Hän lähestyi Heidiä viestillä, johon mallikaunotar ei kuitenkaan vastannut. Myöhemmin Klum kertoi räppärin olleen myöhässä viestinsä kanssa, sillä huippumalli oli juuri tavannut nykyisen sulhasensa, Tokio Hotel -kitaristi Tom Kaulitzin.