Jere Karalahti pääsi Aku Ankkaan – kiekkotähdeltä hulvaton reaktio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovia kokenut suomalainen jääkiekkotähti Jere Karalahti on nähty vuosien varrella monissa kohuotsikoissa, mutta nyt mies on päässyt historialliseen lehteen. Hän on nimittäin saanut kunnian päästä mukaan Aku Ankka -sarjakuvalehden tarinaan. Vastaaan kunnian saa vuosittain vain pieni joukko suomalaisia julkkiksia.

Karalahti on luonnollisesti innoissaan saamastaan kunniasta. Hän julkaisi sarjakuvasta otoksen myös sosiaalisessa mediassa. Kuvan yhteydessä Karalahti iloitsi tapauksesta ja kertoi samalla olleensa jo lapsena suuri Aku Ankka -lehden fani. Lehti luettiin hänen mukaansa keskiviikkoisin vessassa.

– Tää on kova. Yks suurimmista kunnianosoituksista oli päästä Aku Ankkaan. Pienenä poikana viikon yks kohokohta oli ku tulit koulusta ja menit paskalle ja posti oli tuonut uuden Aku Ankan, Jere Karalahti kirjoitti Instagramissa.