Kauppiaanrouvan hurja muodonmuutos – sitkeä työ palkittiin näkyvästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Michele Murphy-Kaulanen osallistui äskettäin Suomen Suurin pudottaja -ohjelmaan. Hän on julkaissut Instagramiin muutoskuvan, jossa nainen on jumppatrikoot päällä. Toinen kuva on otettu vuonna 2018.

– Luota prosessiin. Heinäkuusta 2018 helmikuuhun 2020. En lihonut muutamassa viikossa, joten painonpudotus ei myöskään onnistu muutamassa viikossa. Urakka on kesken, mutta terveys tulee aina ensin, Michele Murphy-Kaulanen kirjoittaa Instagramissa.

Sampo Kaulasen kauppiaanrouvanakin tunnettu Minttu on sanonut, että suurin muutos on tapahtunut siinä, että peilistä katsoo hänen mukaansa itsevarmempi, iloisempi ja energisempi ihminen. Hän panostaa hyvinvointiinsa nyt, eikä vasta myöhemmin. Koko homma lähtee liikkeelle ajatusmaailman muokkaamisesta.