Koira pelasti omistajansa – saivat tietää häkävuodosta lemmikin ansiosta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lemmikkieläimistä on muutakin hyötyä kuin seuraa. Joskus ne voivat jopa pelastaa omistajiensa hengen. Yhdysvaltojen Michiganissa asuvat Diane ja Gary Smith ihmettelivät koiransa Rascalin yhtäkkistä uupunutta käytöstä.

Lemmikki vaikutti virkeältä kotinsa ulkopuolella, mutta muuttui oudon laiskaksi sisätiloissa. Eläinlääkärin tarkastuksessa koirasta ei kuitenkaan löydetty mitään vikaa. Lopulta perheen ystävä epäili koiran käytöksen johtuvan häkävuodosta. Epäilys osui oikeaksi paikalle hälytetyn huoltomiehen ansiosta.

Kodista paljastui kaasuvuoto, jota häkähälytin ei ollut rekisteröinyt. Ongelman korjaamisen jälkeen koira on jälleen käyttäytynyt normaalisti. Smithit kertovat Fox 17 -uutissivustolle olevansa kiitollisia koiralleen huomattuaan sen ansiosta vuodon, jota hälytin ei paljastanut.

 

Not all superheroes wear capes!(I hope it's ok to post this here…)This past Tuesday our family dog, a 13 1/2 year…

Publiée par Diane Felton Smith sur Samedi 8 février 2020