Uskomatonta! Nainen sai turvaketjun avattua oven ulkopuolelta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useiden murtovarastapausten jälkeen on voitu todeta, että ovien turvaketjut eivät takaa suojaa tunkeutujalta. Monissa tapauksissa voimakas repäisy tai vauhdikas oven työntäminen onnistuvat rikkomaan ketjun tai irrottamaan sen joko ovesta tai seinästä.

Nyt videolla nähdään miten eräs nainen pääsee turvaketjullisesta ulko-ovesta sisään. Poikaystävä oli leikillään lukinnut tyttöystävänsä ulos laittamalla turvaketjun kiinni. Nainen muisti nähneensä niksin, jonka avulla oven voi saada ulkopuolelta itse auki ja päätti kokeilla sitä nyt käytännössä.

Videolla nähdään miten nainen pujottaa kumilenksun turvaketjun läpi ja kiinnittää siihen teipin. Hän kiinnittää teipin oveen niin kauas, että kumilenksu tiukentuu ja joutuu jännittymään ketjun ympärillä kun ovi on auki. Kun ovi menee kiinni ja ketju löystyy, jännittynyt kumilenksu vetää ketjun eteen päin, jolloin lukko avautuu.