Lisätietoja kadonneesta Miikka Leinosesta – oli viettänyt iltaa Otaniemessä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Jalkapalloilija Miikka Leinonen on kadonnut torstain ja perjantain välisenä yönä 7. helmikuuta. Hänestä on tehty viimeinen varma havainto perjantaina yhden aikaan aamuyöllä Helsingissä, Linnankoskenkadun bussipysäkiltä Töölössä. Mies oli ollut matkalla Helsingin keskustaan.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan maanantaina julkaiseman tiedotteen mukaan 20-vuotias Leinonen oli poistunut torstain ja perjantain välisenä yönä Otaniemen Teekkarikylässä sijaitsevasta Servin mökistä eli Smökistä. Hän oli ollut matkalla Helsingin keskustaa. Leinonen opiskelee Aalto-yliopistossa ja hänet tunnetaan tunnollisena miehenä, joka ei jättäisi tunteja tai urheiluharrastuksiaan väliin. Miikka Leinonen on FC Espoon jalkapalloilija.

Leinonen on noin 180-senttinen, urheilullinen ja hänellä lyhyet vaaleahkot hiukset. Hän on pukeutunut vuorelliseen farkkutakkiin. Kaikki havainnot tulee ilmoittaa hätänumeroon 112.