Mies löysi pyöräilykypärästään myrkkykäärmeen – oli ehtinyt ajaa 11 kilometriä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Moottoripyöräilemässä ollut opettaja saa kiittää onneaan siitä, ettei hän joutunut myrkkykäärmeen puremaksi. Matelija oli nimittäin hänen huomaamattaan luikerrellut pyöräilykypärän sisään.

Intialainen KA Ranjith oli ollut ajamassa pyörällä työpaikalleen St. Maryn kouluun. Ajettuaan noin 11 kilometriä hän oli riisunut kypäränsä ja huomannut sisältä pilkottavan käärmeen hännän. Kypärässä oli ollut koko matkan ajan myrkyllinen intiankraitti, jonka kobraa vaarallisempi purema voi johtaa nopeaan lihashalvaukseen ja lopulta kuolemaan.

Käärme oli jo ehtinyt kuolla Ranjithin huomatessa sen. Tästäkin huolimatta hän päätti varmuuden vuoksi polttaa koko kypärän. Paikallisen Mathrubhumi-lehden mukaan opettaja vieraili lähimässä sairaalassa, jossa hänen todettiin välttyneen puremalta.