Missä on Teemu Juhani Koskinen – kaikki vihjeet arvokkaita Keskusrikospoliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi pyytää vihjeitä marraskuussa 2019 kadonneesta Teemu Juhani Koskisesta. Vuonna 1990 syntyneestä Koskisesta on tehty viimeinen havainto Järvenpään Peltolantien lähistöllä 8. marraskuuta 2019 kello 17:30 aikaan.

– Koskisen tiedetään liikkuneen ennen katoamistaan pääkaupunkiseudulla, joten katoamistapauksen tutkinnassa tehdään tiivistä yhteistyötä pääkaupunkiseudun poliisilaitosten kanssa, kertoo tutkinnanjohtaja Sanna Springare Keskusrikospoliisista.

Koskinen on 178 senttimetriä pitkä, hiusväriltään vaaleanruskea ja vartaloltaan hoikka. Kadotessaan hänellä oli yllään tumma talvitakki, tumma huppari ja vaaleat housut. Katoamishetkellä hänellä oli kuvanmukaiset vaatteet.

Poliisi

– Poliisilla on tapauksessa useita avoimia tutkintalinjoja, joten kaikki vihjeet ja havainnot Koskisen liikkeistä katoamispäivän aikana tai sitä ennen ovat arvokkaita. Lisäksi olemme kiinnostuneita alueella katoamisajankohtaan liikkuneista henkilöajoneuvoista, Springare sanoo.

Tietoja voi lähettää sähköpostitse rikosvihje.krp(a)poliisi.fi, soittaa numeroon 0295 418 622 tai lähettää WhatsAppilla numeroon 050 306 8875.