YouTube-tähti Nikkie riemuissaan – valittiin Euroviisujen juontajaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu YouTube-tähti Nikkie de Jager, joka toimii kanavallaan nimellä NikkieTutorials, oli taannoin uutisotsikoissa tultuaan ulos kaapista. Transsukupuolinen Nikkie joutui kiristyksen alla kertomaan oman tarinansa, jonka hän oli halunnut pitää omana tietonaan. Nyt kohusta selvinnyt nainen ilmoitti innoissaan tulleensa valituksi juontamaan Eurovision-laulukilpailua.

Euroviisut järjestetään tänä vuonna Rotterdamissa Alankomaissa. Suoria televisiolähetyksiä juontavat Chantal Janzen, Edsilia Rombley ja Jan Smit. Nikkie tulee olemaan Eurovision online -juontaja, mikä tarkoittaa sitä, että nainen tullaan näkemään suorissa lähetyksissä, mutta sen lisäksi hän hoitaa pääasiassa verkkomediaa. Nikkie juontaa muun muassa YouTube-sarjaa, jossa tullaan näkemään tämän vuoden kilpailijoita.

Suomen edustaja tullaan valitsemaan jälleen Uuden Musiikin Kilpailun kautta. Kilpailu esitetään suorana lähetyksenä Ylen TV1-kanavalla 7. maaliskuuta. Osallistujia ovat tänä vuonna Tika, Aksel Kankaanranta, Erika Vikman, F3M, Sansa ja Catharina Zühlke, joka on mukana kilpailussa jo toista kertaa.

https://www.instagram.com/p/B8ZhufuJaPy/