Eläintarhan ystävänpäivätempaus – voit nimetä käärmeelle syötettävän rotan exän mukaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet yritykset muistavat ystävänpäivänä pariskuntia erilaisien heille suunnattujen tarjousten muodossa. Yhdysvalloissa sijaitseva eläintarha muistaa sen sijaan särkyneen sydämen vuoksi katkeroituneita ihmisiä.

Texasin San Antonion eläintarha tarjoaa mahdollisuutta nimetä eläimiä ex-kumppanin mukaan. Nimettävät eläimet tulevat tosin päätymään eläintarhan muiden asukkaiden ruoaksi.

Viiden dollarin hintaan exän mukaan voi nimetä torakan, joka päätyy jonkin niitä ravinnoksi käyttävän eläimen lounaaksi. 25 dollarilla entisen kumppanin nimen voi antaa eläintarhassa asuvan käärmeen kitaan päätyvälle rotalle. Ruokahetket kuvataan videoiksi joita nimeämisestä maksaneet pääsevät katselemaan ystävänpäivänä.