Kuumassa lähteessä sukeltanut löysi 1970-luvulla kadonneen vihkisormuksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yli 40 vuotta sitten kadonneen korun päätyminen alkuperäiselle omistajalleen ei ehkä useimmissa tapauksissa kuulosta lainkaan todennäköiseltä. Joskus suoranaisia ihmeitä voi kuitenkin tapahtua, kuten Yhdysvaltojen Idahosta kantautuva uutinen todistaa.

7-vuotias Theo oli lomailemassa äitinsä Trinity Hot Springsin kuumissa lähteissä, kun hän päätti sukeltaa veteen aarteen toivossa. Aarteenetsintä tuotti tulosta. Theo nimittäin löysi veden pohjalta vihkisormuksen.

Yhtäkään vihkisormusta ei oltu viime aikoina ilmoitettu kadonneeksi kuumilla lähteillä, ja niinpä sen omistajaa alettiin etsimään Facebookissa. Viestiin vastasi sormuksensa 1970-luvun lopussa kadottanut Sherrie McClure joka kykeni todistamaan sormuksen kuuluneen hänelle. Theo ja hänen äitinsä Rebecca saivat kiitokseksi vuoden ilmaisjäsenyyden Trinity Hot Springsiin, uutisoi UPI.