Pasha Pozdnyakova kireässä bodyssa – povi sai asun kireäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli 770.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti. Suomalaisten lisäksi kurvitarta seurataan aktiivisesti ympäri maailmaa.

Tällä kertaa suomalainen kurvitar on esitellyt uhkeita muotojaan sosiaalisessa mediassa kuvalla, jossa hän keikistelee mustassa bodyssa. Asu on kuvan perustella kestokykynsä äärirajoilla, sillä hänen muhkea povensa ei ole aivan normaalinaisen kokoa.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.