Rihanna riisui rohkeisiin kuviin – miesfanien pasmat heti sekaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna nähtiin juuri tyttömäisen seksikkäissä kuvissa, joissa nainen esitteli uusia SavageXFenty-alusvaatteita. Nyt kuvat ovat saaneet jatkoa kun uuden malliston lanseeraus on tehty ja alusvaatteet ovat tulleet myyntiin.

SavageXFenty-merkin kevätmallistossa nähdään herkullisia pastellin sävyjä. Poptähti poseerasi mainoskuvissa vaalean violetit alusvaatteet ja sukat yllään, minkä lisäksi violetti meikki ja peruukki kruunasivat tyylin. Nyt Rihanna on julkaissut uuden aistikkaan kuvan, jossa hänet nähdään valkoisissa alusvaatteissa.

Rihanna on julkaissut hänen omalla Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän istuu kauniilla tuolilla kasa tylliä sylissään. Rihannalla on yllään sirot pitsillä koristellut alusvaatteet, joiden kanssa nainen on pukenut valkoiset koristeelliset sukat. Nainen toimii upeana mallina omalle vaatemerkilleen, jonka myynti kokeekin varmasti aina hurjan piikin silloin kun tähti julkaisee uuden kuvan kauniit alusasut yllään.

View this post on Instagram

Be mine, bih. #XXSavageX

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on