Google Maps ikuisti maanviljelijän valtavan kokoisen kosinnan

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ystävänpäivä on juhlan suomalaisesta nimestä huolimatta myös rakkauden aikaa. Siksi moni ajoittaakin kumppaninsa kosimisen juuri 14. helmikuuta.

Toisille kosimisen täytyy tapahtua suurieleisesti, eikä pelkkä sormusrasian avaaminen kesken romanttisen illallisen riitä. Saksalaisen maanviljelijä Steffen Schwarzin päätti ajaa maissipellolle valtavan tekstin Willst du mich heiraten?, eli menetkö kanssani naimisiin?. Tämän jälkeen hän paljasti viestinsä pyytämällä tyttöystävää lennättämään dronea pellon yllä.

BBC:n mukaan tyttöystävä vastasi myöntävästi, ja pariskunta suunnittelee häitä kesälle. Schwartzin tietämättä kosinta paljastui muillekin ihmisille kuin vain hänen tyttöystävälleen. Se nimittäin näkyy selkeästi Google Maps –karttapalvelussa.