Ihmiset valitsivat – Blac Chynan asu oli Oscar-gaalan huonoin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamour-malli Blac Chyna nousi julkisuuteen seurusteltuaan Rob Kardashianin kanssa. Monet ovat väittäneet naisen laskelmoineen suhteen etukäteen saavuttaakseen kuuluisuutta urallaan. Hän on myös Rob Kardashianin pienen tytön äiti.

Nyt nainen on päässyt kävelemään Oscar-gaalan punaiselle matolle. Valitettavasti naisen asuvalinta on pettänyt, sillä ihmiset eivät ole pitäneet Chynan mustasta ja pitkästä goottihenkisestä iltapuvusta. Puvussa on syvään uurrettu kaula-aukko ja höyheniä.

Hän itse tuntuu olevan puvustaan ylpeä ja on julkaissut siitä kuvia sosiaaliseen mediaan. Fanit kuitenkin äänestivät puvun juhlien huonoimmaksi, RadarOnline uutisoi. Hän käy parhaillaan oikeustaistelua lapsensa huoltajuudesta Rob Kardashianin kanssa.