Mies yritti auttaa kengurua – eläin päätti hyökätä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kengurut saattavat vaikuttaa leppoisilta ja hellyttäviltä eläimiltä, mutta moni niitä kuhisevassa Australiassa usein kohtaava ihminen tietää, että kengurut osaavat olla kaikkea muuta kuin suloisia. Useat yksilöt ovat todella aggressiivisia ja kokiessaan itsensä uhatuksi ne hyökkäävät todennäköisemmin kuin lähtevät pakoon.

Nyt videolla nähdään Australiassa kuvattu tilanne, jossa kenguru päätti hyökätä sitä auttaneen miehen kimppuun. Kenguru oli hyppelehtinyt maantiellä, minkä vuoksi eläintä auttaakseen pyörällä matkassa ollut mies päätti ohjata kengurun kauemmas autoja kuhisevalta tieltä.

Kun mies oli saanut kengurun pienen matkan päähän maantieltä, kävi ilmi, että kenguru ei halunnutkaan apua. Noin 1,3 metriä korkea kenguru oli takaa-ajettuna päättänytkin kääntyä ja hyökätä miehen päälle.