Miley Cyrus innostui nännikuvien suosiosta – julkaisi niitä lisää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus julkaisi juuri omalla Instagram-kanavallaan kuvan, jossa naisen nänni näkyy. ”Pyyhkäise oikealle, mutta ole nopea. Instagram tulee varmasti poistamaan tämän julkaisun hyvin pian”, tähti kirjoitti kuvan yhteydessä. Nyt naisen vilautuskuvat ovat saaneet jatkoa.

Paparazzit olivat onnistuneet nappaamaan kadulla naisesta kuvan, jossa hänen nänninsä näkyy. Miley Cyrus tiesi, että kuva tulee leviämään nopeasti, minkä vuoksi hän päätti itse julkaista kuvan heti kun sai sen itselleen. Kuva sai nopeasti miljoonia tykkäyksiä, mikä ilmeisesti rohkaisi tähteä julkaisemaan lisää kuvia rinnoistaan.

Miley Cyrus toimi mallina Marc Jacobsin muotinäytöksessä New Yorkissa. Nyt 27-vuotias tähti on jakanut Instagram-kanavallaan kuvia vaatesovituksesta, joka tehtiin ennen näytöstä. Samassa julkaisussa on useampi kuva, joista yhdessä nainen esittelee jälleen paljasta rintaansa. Ilmeisesti kukaan ei halua ilmiantaa naisen näyttäviä kuvia, sillä edellisetkin rintakuvat ovat edelleen julkisina.

View this post on Instagram

Fittings with @themarcjacobs shot by @vijatm

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on