Ohjaaja paljasti – tältä näyttää Robert Pattinsonin Batman-puku esiteltiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin supersankareihin lukeutuva Batman palaa valkokankaalle kesällä 2021. Gotham Cityn synkän ritarin roolissa nähdään tällä kertaa Robert Pattinson. Nyt tulevan Batmanin puvusta saadaan esimakua ohjaaja Matt Reevesin julkaiseman kameratestin muodossa.

Järin paljon 55 sekuntia kestävä punasävyinen video ei elokuvasta paljasta. Puvun Bat-symbolilla koristeltu rintapanssari ja nahkamaisesta materiaalista valmistettu naamio vaikuttavat kuitenkin sen perusteella olevan yhdistelmä uutta ja vanhaa.

Pattinsonin ohella The Batmania tähdittävät muun muassa Pingviiniä esittävä Colin Darrell, Kissanaista näyttelevä Zoe Kravitz, Arvuuttajana arvuutteleva Paul Dano ja mafiapomo Carmine Falconen roolissa nähtävä John Turturro. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 25. kesäkuuta 2021.

 

https://twitter.com/robertarchives/status/1228120385083731969