Ala-asteen opettaja pidätettiin – yritti ostaa huumeita koulupäivän aikana

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ensimmäisen luokan oppilaiden opettajana työskentelevä 43-vuotias nainen on pidätetty huumerikoksesta epäiltynä. Hän yritti ostaa metamfetamiinia työpäivänsä aikana.

Floridan Jacksonvillen Heights Elementary School -koulussa työskentelevä Valerie Lee Prince oli soittanut huumekauppiaalle ja kertonut haluavansa ostaa niin kutsutun kasipallon verran metamfetamiinia. Hän ilmoitti voivansa noutaa huumeet oppitunnin aikana. Prince jopa kertoi aikovansa käyttää osan työpäivän aikana.

Princen tietämättä huumekauppias oli todellisuudessa poliisin kanssa yhteistyötä tehnyt ilmiantaja, ja puhelu nauhoitettiin. Peitepoliisi toimitti 85 dollarin edestä metamfetamiinia opettajalle kouluajan ulkopuolelle, ja pian sen jälkeen nainen pidätettiin. Metamfetamiinin käytön myöntänyt Prince pidätettiin huumeiden hallussapidosta syytettyn, uutisoi Page Six.