Elizabeth Hurley sykähdyttävässä iltapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. Tähti tunnetaan myös ahkerana Instagram-käyttäjänä. 54-vuotias näyttelijä esittelee faneilleen usein hänen nuorekasta vartaloaan bikinikuvien muodossa.

Nyt Elizabeth Hurley on ollut Intiassa juhlimassa todella näyttävässä iltapuvussa. Paljastava iltapuku koostui läpinäkyvästä kankaasta, johon tehdyt kirjailut peittivät juuri ja juuri naisen rinnat. Koko rintavako oli kuitenkin esillä, ja nainen esittelikin sitä hyvin itsevarmasti hymy huulillaan. Katso kuva tästä.

Näyttelijätär ei asuvalinnoillaan jätä ikinä juuri mitään mielikuvituksen varaan. Hurley on kuitenkin Daily Mail -sivuston mukaan sanonut, että hän on liian vanha pukeutumaan paljastaviin asuihin, minkä vuoksi hän ei esimerkiksi liikkuisi enää julkisilla rannoilla bikineissä. Hurley jakaa silti edelleen itsestään bikinikuvia miljoonille seuraajilleen, mutta ei koe, että se on sama asia.