Kylie Jenner ihastuttaa punaisessa – seksikäs iltapuku varastaa huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yrittäjänä, realitytähtenä ja miljardöörinä tunnettu 22-vuotias Kylie Jenner on todella näyttävän näköinen nuori nainen. Jennerin tiimalasivartalo alkaa jättämään varjoonsa jo isosisko Kim Kardashianinkin, mikä käy jälleen ilmi myös naisen tuoreista kuvista.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään kaunottaren upea asuvalinta. Nainen on pukenut ylleen kauniin punaisen iltapuvun, joka halaa naisen vartaloa juuri oikein ja korostaa kaunottaren kurveja.

Kylie Jenner esittelee mielellään hänen kuuluisaa vartaloaan tiukoissa asuissa, jotka eivät peittele mitään. Nyt tähti ihastutti klassisen kauniissa, mutta samaan aikaan tyylikkäässä asuvalinnassaan valitessaan ylleen Vivienne Westwoodin kauniin luomuksen, joka oli kuin naiselle itselleen tehty.

View this post on Instagram

yes to the dress..💋@viviennewestwood

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

after party ♥️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on