Meghan Markle pani Harryn kuntokuurille – haluaa miehensä sopivan Hollywoodiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entiset kuninkaalliset, Meghan Markle ja prinssi Harry, ovat vaihtaneet hovin muodollisuudet Hollywoodin säkenöintiin. Pari elää tällä hetkellä Kanadan Vancouverissa, mutta suunnittelee kesäasunnon ostamista Los Angelesista.

Meghan Markle ja Harry suunnittelee viettävänsä runsaasti aikaa A-luokan julkkisten kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että parin puitteet tulee olla kunnossa. Meghan Markle haluaa, että Harry kuntoilee itsensä kiinteämmäksi.

RadarOnline kertoo, että pari on palkannut Harryn avuksi kuntovalmentajan, joka muokkaa miehen liikuntatottumukset ja ruokavalion uusiksi. Meghan Markle haluaa, että pari näyttää miljoonan dollarin arvoiselta viettäessään iltoja seurapiireissä.