MTV-teiniäiti paljasti neljännen lapsen sukupuolen – tuleva isä ei ole innoissaan raskaudesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan esittämässä realitysarja Teen Momissa esiintyvä Kailyn Lowry odottaa neljättä lastaan. Kolmella edellisellä lapsella on jokaisella eri isä. Nyt hän on paljastanut tulevan pienokaisen sukupuolen.

Neljäs lapsi on myös poika kuten kaikki aiemmatkin lapset. Hänen isänsä on Chris Lopez, joka on myös naisen kolmannen pojan, eli vuonna 2017 syntyneen Luxin isä. Lopez on kommentoinut sosiaalisessa mediassa, että sarjan fanit tuntuvat tietävän hänen isyydestään paremmin kuin hän itse. Mies ei ole juurikaan tekemisissä edellisen poikansa kanssa, vaan Kailyn Lowry kasvattaa häntäkin yksin.

Teen Mom -sarjan tähdellä on myös kymmenenvuotias Isaac Rivera yhdessä Jo Riveran kanssa. Javi Marroquin puolestaan on kuusivuotiaan Lincoln Marroquinin isä. Kailyn Lowry on noin neljännellä kuulla raskaana, RadarOnline uutisoi.