Näin loihdit romanttisen iltameikin – sopii täydellisesti treffeille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Romee Strijd on tunnettu muun muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin enkelinä. Naiselta on pyydetty jatkuvasti neuvoja ruokavalioon, kauneuteen ja liikuntaan liittyen, minkä vuoksi hän on alkanut pitämään omaa YouTube-kanavaa.

Nainen on esitellyt kanavallaan treenejään ja antanut vinkkejä sekä ruoanlaittoon että hiusten muotoiluun. Tällä kerralla Romee Strijd istuu meikkitaiteilijan tuoliin kun Kale Teter loihtii naisen kasvoille mainiosti esimerkiksi treffeille sopivan meikin.

Aluksi Teter kosteuttaa ihon huolellisesti ja levittää kevyesti peittävää meikkivoidetta. Meikkipohjan jälkeen mies näyttää miten ruusukultainen hohtava silmämeikki luodaan muutamaa eri luomivärisävyä käyttäen. Tämä pehmeä, mutta samaan aikaan näyttävä meikki sopisi erinomaisesti romanttisille treffeille.