Rapu jäi kiinni varkaissa – hauska saalis saksien välissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkoterassille jätetyt ruoat ja roskakorit voivat helposti houkutella paikalle metsän asukkeja, jotka etsivät lähistöltä ruokaa. Terasseilla ja grillikatoksissa on kuvattu ruokavarkaissa muun muassa käämeitä, karhuja ja pesukarhuja. Tällä kerralla videolle tallentui punainen rapu.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään punainen rapu, joka kipittää videota kuvaavaa naista pakoon. Rapu on saanut saaliikseen aterian sijaan pahvisen kertakäyttömukin ja osittain poltetun hyttysen karkottimen. Rapu yrittää päästä naista pakoon ja pitelee mukista ja karkottimesta saksillaan kiinni.

Ravut tykkäävät piilotella erilaisissa koloissa, joten tämä varas oli saattanut lähteä etsimään itselleen terassilta uutta kotia. Mukavuudenhaluissaan sen matkaan oli kuitenkin tarttunut vielä hyttyssavu, jonka avulla rapu voikin pitää kutsumattomat hyttysvieraat loitolla.