Rodrigo Alves Belgiassa – valmistautuu isoon leikkausoperaatioon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialainen Rodrigo Alves aloitti vuoden 2020 naisena. Ihmisille on vielä hieman epäselvää hänen todellinen identiteettinsä, koska hän on käyttänyt kahta eri nimeä alkuperäisen lisäksi itsestään. Kauneusleikkauksiin hurahtanutta ihmisnukkea on kutsuttu sekä Roddy että Jessica Alves -nimillä.

Nyt Rodrigo Alves on Belgian Antwerpissä valmistautumassa isoon kauneusleikkaukseen. Daily Mailin mukaan hänen kallonsa muotoillaan naisellisemmaksi leukaa, poskipäitä ja otsaa operoiden. Hänelle on jo toteutettu mittavia leikkauksia kasvojen, takamuksen ja rintojen alueelle.

Rodrigo Alves on nykyisin sinut itsensä kanssa ja hän näyttää myös fanien mielestä kauniimmalta kuin ennen. Naisellisuus ja runsas meikki on omiaan hänen imagolleen. Rodrigo Alves rakastaa yliseksikkäitä asuja ja ulkonäköön panostamista.