Selena Gomez muutti tyyliään – toi kiharat etuhiukset takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Selena Gomez oli pitkään poissa esiintymislavoilta keskittyessään omaan hyvinvointiinsa. Nyt 27-vuotias nainen on kuitenkin palkinnut faniensa odotuksen ja julkaissut uutta musiikkia, minkä lisäksi nainen on ollut mukana kehittelemässä uutta Rare Beauty -meikkisarjaa.

Selena Gomez on uransa aikana nähty useissa eri hiustyyleissä. Luonnostaan tumma kaunotar on säväyttänyt muun muassa täysin platinablondina, mutta nyt nuori nainen näyttää palanneen takaisin juurilleen ja omaksuneen hieman luonnollisemman tyylin.

Fanit ovat ihastuneet sosiaalisessa mediassa kuvaan, jossa Selena Gomez on esitellyt kauniita korkkiruuvikiharoitaan. Naiselle on leikattu myös näyttävät etuhiukset, jotka on taivutettu kiharalle. Kiharat etuhiukset ovat olleet muotia kymmeniä vuosia sitten, mutta nyt tähti näyttäisi tuoneen tämän tyylin takaisin upealla esimerkillään.