Hurja huhu: Mariah Careyn konserttiliput eivät myy – jaetaan ilmaiseksi julkkiksille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Mariah Carey esiintyy Las Vegasissa hotelli Caesars Palacen konserttisali Colosseumissa. Valitettavasti naisen konserttiliput eivät ole myyneet tarpeeksi ennakkoon, joten niitä lahjoitetaan rikkaille ja kuuluisille hotellivieraille.

Fame-kolumnia kirjoittava A.J. Benza kertoo RadarOnlinelle, että laulajadiiva Mariah Careyn konserttien halutaan olevan loppuunmyytyjä, joten siksi osa lipuista annetaan ilmaiseksi tarkkaan valikoiduille vieraille. Lippuja jaetaan korkean profiilin henkilöille. Careyn edustajat ovat kuitenkin kieltäneet asian.

Heidän mukaansa Mariah Carey tiedostaa suosionsa hiipumisen, eikä sen takia lähtenyt maailmankiertueelle. Hän valitsi konserttikiertueensa esiintymispaikaksi Las Vegasin hotellin, RadarOnline uutisoi. Konserttisarjan nimi on The Butterfly Returns.