Justin Bieber myönsi – oli häikäilemätön Selenan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber meni naimisiin mallin uraa tekevän Haileyn kanssa kaksi vuotta sitten. Ennen Haileyn kanssa seurustelemista Bieber oli melko myrskyisässä suhteessa laulaja Selena Gomeziin, jonka kanssa tähti tapaili enemmän ja vähemmän vakituisesti noin kahdeksan vuoden ajan.

Selena Gomez on kertonut, että hän koki olevansa henkisen väkivallan uhri ollessaan Justin Bieberin kanssa. Nyt Bieber on kommentoinut mennyttä suhdetta laulajan kanssa. Bieber kertoi Radar Online -sivuston mukaan, että hän oli todella häikäilemätön seurustellessaan Selena Gomezin kanssa.

25-vuotias Justin Bieber kertoi, että hän ei ollut vielä henkisesti valmis vakavaan suhteeseen, minkä vuoksi hän oli todella holtiton seurustellessaan Selena Gomezin kanssa. Bieberin mukaan hän ei ollut valmis asettumaan aloilleen vielä Haileynkaan kanssa, mutta jokin hänen sisällään kuitenkin muuttui, kun mies näki miten Hailey kärsii miehen muista suhteista.

Edellisestä suhteestaan Justin Bieber oli oppinut rehellisyyttä, minkä vuoksi hän olikin suoraan sanonut nykyiselle vaimolleen, että hän ei pysty olemaan uskollinen. Lopulta Bieber halusi kuitenkin vakiintua ja sitoutua yhteiseen elämään Haileyn kanssa kokiessaan, että hän oli itse siihen henkisesti valmis.