Tässä he ovat! Temptation Islandin kuumat bikinisinkut kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu realitysarja Temptation Island Suomi käynnistyy televisioruuduissa seitsemännen tuotantokauden jaksoilla 18. maaliskuuta, mutta jo nyt ohjelman sinkkukaunottaret on esitelty sosiaalisessa mediassa. Viikonloppuna heistä annettiin ensimakua bikinipeppujen muodossa, mutta nyt myös kasvot on saatu viimein esiteltyä.

Yllä olevassa kuvasarjassa sanotaan moikat Inkulle, Danielalle, Sofialle, Isabellille, Emmalle ja Essille. Alla olevassa kuvasarjassa sen sijaan poseeraavat Melek, Miia, Jemina, Aliisa ja Miina.

Suositun Temptation Island Suomi -realitysarjan seitsemäs tuotantokausi käynnistyy keskiviikkona, kun neljä pariskuntaa matkaa jälleen Temptation Islandin viettelyksiin testaamaan aitoa parisuhdettaan houkutuksilla sinkkuryhmien keskuudessa. Uuden Temptation Island Suomi -kauden pariskunnat esitellään 26. helmikuuta.