Temptation Islandin Inkku on upea bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu realitysarja Temptation Island Suomi käynnistyy televisioruuduissa jälleen 18. maaliskuuta, mutta ohjelman sinkkukaunottaret on esitelty sosiaalisessa mediassa. Eräs näyttävimmistä on 23-vuotias espoolainen Inkku.

View this post on Instagram

Pääset seurailee mun sekoilua ja biletystä 18.3. 🤪🎉 @tisuomi , TIS7🔥 @larsjohnsonphoto

A post shared by Inkku (@inkkumoi) on

Viiniä rakastava Inkku kertoo olevansa sosiaalinen, itsevarma ja huumorintajuinen sekä jännittävänsä harvoin mitään tilannetta. Hyvä ja näyttävä vaatetyyli on Inkulle tärkeää; hän rakastaa shoppailla. Myös oma hyvinvointi ja se, että onnellisuus lähtee itsestä on Inkulle elämän peruspilareita. Tällä hetkellä Inkku kokeekin olevansa onnellinen.

Temppareihin Inkku lupaa tuoda hauskaa, positiivista ja hyvää seuraa. Sinkkuna Inkku on ollut hieman yli vuoden. Vaikka hän on nauttinut sinkkuelämästä, hän on pikku hiljaa alkanut tuntea olevansa valmis jollekin pysyvämmälle. Inkku pitää miehistä joilla on nätti hymy ja näyttävät, katseen kiinnittävät silmät.

Tatuoinnit ovat plussaa ja tietysti hyvä vaatetyyli. Miehen pitäisi myös saada Inkku nauramaan, ja miehen kanssa pitäisi pystyä hassuttelemaan. Unelmien mies olisi itsevarma, positiivinen mies, hyvä keskustelukumppani ja luottotyyppi, joka olisi sekä paras kaveri että kumppani.

Suositun Temptation Island Suomi -realitysarjan seitsemäs tuotantokausi käynnistyy keskiviikkona, kun neljä pariskuntaa matkaa jälleen Temptation Islandin viettelyksiin testaamaan aitoa parisuhdettaan houkutuksilla sinkkuryhmien keskuudessa. Uuden Temptation Island Suomi -kauden pariskunnat esitellään 26. helmikuuta.