Varoitus! Rainbow Sweet & Sour Chicken -pakasteateriassa saattaa olla kalaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

SOK on ilmoittanut vetäneensä myynnistä varotoimenpiteenä erän pakasteateriaa Rainbow Sweet & Sour Chicken 350 g. Kastike sisältää anjovisuutetta, jota ei ole mainittu pakkauksessa. Tuote saattaa aiheuttaa oireita kala-allergisille. Muille tuote on turvallinen käyttää.

Osaan tuote-erää on valmistusvaiheessa sekoittunut toisen tuotteen Panang Curry -kastiketta. Kyse on yksittäisistä pakkauksista. Tuotteita on myyty S-ryhmän S-market-, Prisma-, Sokos-, Alepa- ja Food Market Herkku -myymälöissä. Takaisinveto koskee vain eräkoodia 0562198 B06 parasta ennen -päiväyksellä 17.07.21.

Virheellisen tuotteen tyhjä pakkaus pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien yhteystietojen ja tilitietojen (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi) kanssa postimaksutta osoitteeseen:

S-Kuluttajaneuvonta,tunnus 5020470,00003 VASTAUSLÄHETYS

Lisätietoja: SOK